Kétféle képregény stílus

A képregényedhez a Te általad beküldött képeidet használjuk fel. Amennyiben nem egy hagyományos, eredeti képes megoldást szeretnél, akkor az alábbi stílusok közül választhatsz. A képeidet speciális grafikai munkával alakítjuk át az adott stílusra. Fontos megjegyeznünk, hogy minél jobb minőségű képet küldesz számunkra, annál jobb minőségű lesz a kivitelezés. A rossz / nem megfelelő minőségű képekért nem vállalunk felelősséget!

Comic - Részletes stílus

Jól kidolgozott, modern és letisztult stílus. Távolról olyan, mint az eredeti kép csak élénkebb, viszont ha megnézed közelebbről, akkor láthatod, hogy az eredeti képből egy digitális alkotás lett. Kattints a képre és nézd meg közelebbről!

Cartoon - elmosódott stílus

Karikatúra jellegű, rajzolt hatású kivitelezés. Igazi cartoon érzetet keltő megoldás. Kattints a képre és nézd meg közelebbről!

Stílus GY.I.K.

Milyen minőségű képek szükségesek a képregényhez?

Minél jobb minőségű egy kép, annál jobb lesz az adott comic/cartoon stílus! A telefonnal fotózott képek is tökéletesek! Fontos, hogy az eredeti (nem valamelyik social media platformról lementett ) változatát töltsd fel számunkra a képednek. Ha nem vagy biztos a képeid minőségében, akkor nyugodtan küldj nekünk egy emailt, csatold a képeket és segítünk a tervezésben! Email: info@egyedikepregeny.hu

Milyen a képregény minősége?
A tervezés során az eredeti képekből olyan megoldással alakítjuk át Comic és Cartoon stílusúra a képeket, hogy azok minősége tökéletesen megfelel bármilyen nyomdának. A tervezésnél a képregények magas felbontással készülnek: 300dpi, tömörebb poszter papírra: 200g/m2, így garantáltan kiváló minőséget kapsz majd kézhez.

Miért nem a saját képem látom a tervezőben?
A tervezőben a képek és a számozás csak illusztrációk, az általad beküldött anyagot tervezőink szerkesztik majd meg, abban a stílusban, ahogy kéred. Minden termék egyedileg, személyre szabva és kézzel készül. A beküldött képeket a termék legyártása előtt grafikusaink alakítják át az általad választott stílusban. Ez számos utómunkát igényel, ezért a tervezőben csak illusztrációkat láthatsz majd.

További kérdéseid vannak? Nézd meg az általános gyakori kérdéseket!

További minták

Kattints a képekre!

Irány a tervező!
Készítsd el egyedi képregényed!